Πώς να ντυθείς αν έχεις σώμα σχήμα μήλου

Πώς να ντυθείς αν έχεις σώμα σχήμα μήλου .

Εάν έχετε σώμα σε σχήμα μήλου, σημαίνει ότι έχετε έναν ευρύ κορμό, ευρείς ώμους και μια μεγάλο μπούστο, και πλάτη. Οι γυναίκες που έχουν σχήμα μήλου τείνουν να έχουν λεπτότερα χέρια, πόδια και γοφούς και τείνουν να κερδίζουν βάρος στις μέσες τους. Εάν έχετε ένα σχήμα μήλου-σώμα, τότε θα πρέπει να είστε περήφανοι για την πλήρη εικόνα σας και ετοιμαστείτε να το καυχήσετε. Αλλά αν θέλετε να αποδείξετε τι έχετε, πρέπει να ντυθείτε κατάλληλα. Αν θέλετε να μάθετε πώς να ντυθείτε πραγματικά για να κολακεύσετε το σώμα σας σε σχήμα μήλου, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Γενικές στρατηγικές για την ένδυση σε σχήμα μήλου

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σώμα σε σχήμα μήλου. Πριν αρχίσετε να σκέφτεστε για το ντύσιμο για τον τύπο του σώματός σας, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι έχετε πράγματι ένα σώμα με σχήμα μήλου. Μερικοί άνθρωποι μπερδεύουν το σχήμα αχλαδιού με ένα σώμα με σχήμα μήλου. Ένα σώμα σε σχήμα μήλου είναι βαρύ στη μέση και πάνω από τη μέση, ενώ ένα σώμα με σχήμα αχλαδιού είναι βαρύτερο κάτω από τη μέση και στους άνω μηρούς. Εδώ είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά του σώματος σε σχήμα μήλου:
  • Μεγάλος κορμός
  • Ευρείς ώμους
  • Μεσαίο εώς μεγάλο μπούστο
  • Μια απροσδιόριστη μέση
  • Λεπτότερα χέρια και πόδια
  • Μια επίπεδη βάση
  • Γοφούς που είναι στενότερα από το μπούστο σας
Δεν χρειάζεται να έχετε μια πολύ μεγάλη κοιλιά για σχήμα μήλου - σημαίνει απλώς ότι το κέντρο βάρους σας, ή το επιπλέον βάρος σας, είναι στην περιοχή της κοιλιάς σας.

Στρέψτε την προσοχή μακριά από τη μέση σας. Για να ντύσετε το σώμα σας σε σχήμα μήλου, θα θέλετε να αφαιρέσετε την προσοχή από τη μέση σας, αφού είναι ήδη γεμάτο. Για να τραβήξετε την προσοχή μακριά από τη μέση σας, αποφύγετε χαμηλά σορτς ή παντελόνια, πουκάμισα υψηλού κοψίματος ή οποιοδήποτε μήκος υφάσματος που κόβει κάτω ή πάνω από τη μέση σας. Θα θελήσετε να αποσπάσετε τους ανθρώπους από τη μέση σας κατευθύνοντας την προσοχή τους αλλού ή δημιουργώντας περισσότερο ορισμό στη μέση της μέσης σας. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να φορέσετε μια στολή με διαφορετικό σχέδιο στην περιοχή της κοιλιάς. Αυτό θα προσελκύσει περισσότερη προσοχή στην κοιλιά σας. Αποφύγετε να φοράτε πυκνούς ιμάντες, οι οποίοι θα προσελκύσουν περισσότερη προσοχή στη μέση σας. Αποφύγετε τα κολλητά πουκάμισα ή τα φορέματα, τα οποία θα προσελκύσουν επίσης τη μέση σας.

Δώστε έμφαση στο μπούστο σας. Αν έχετε ένα σώμα με σχήμα μήλου, τότε πρέπει να έχετε μεγάλο μπούστο, οπότε μην φοβάστε να το καυχήσετε. Το μπούστο σας δεν θα δώσει έμφαση μόνο σε μία από τις πιο εκπληκτικές σας δυνατότητες, αλλά θα πάρει επίσης την προσοχή μακριά από τη μέση σας. Για να υπογραμμίσετε το μπούστο σας, πρέπει να φορέσετε v-λαιμούς, να ρίξετε λαιμόκοψη ή φορέματα της γραμμής Α, να επιμηκύνετε το σώμα σας και να επιστήσετε την προσοχή στο μπούστο σας. Φορέστε πουκάμισα ή φορέματα που ρέουν από κάτω από το μπούστο σας, επεκτείνοντας τη μέση. Δεν χρειάζεται να φοράτε περίτεχνα περιδέραια ή κορυφές με περίτεχνα σχέδια κοντά στον λαιμό. Έχετε ήδη ένα μεγάλο μπούστο, γι αυτό δεν χρειάζεται στολίδια.

  • follow us on