Πώς να συνδυάσετε τα χρωματιστά ρούχα σας

Πώς να συνδυάσετε τα χρωματιστά ρούχα σας

Έχετε περιορισμένο χώρο αποθήκευσης και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια μικρή ντουλάπα; Ίσως θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας κάθε κομμάτι ένδυσης να μετράει. Θα μπορούσατε να επανεξετάσετε το προσωπικό σας στυλ στο μέγιστο, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα. Όποια και αν είναι οι λόγοι σας, υπάρχει μια απλή μέθοδος ντουλάπας, που ονομάζεται ντύσιμο κάψουλας, που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ρούχα που έχετε. Διαβάστε παρακάτω για βασικές οδηγίες και συμβουλές σχετικά με την παρακολούθηση αυτής της μεθόδου.

Δημιουργήστε την παλέτα χρωμάτων σας

1. Βρείτε το καλύτερο χρώμα σας.

Βρείτε το χρώμα που σας φαίνεται καλύτερo πάνω σας. Αυτό θα εξαρτηθεί από τον τόνο του δέρματος, το χρώμα των μαλλιών και το χρώμα των ματιών σας. Εάν έχετε έντονα μάτια, η επιλογή ρούχων είναι συνήθως το ίδιο με το χρώμα των ματιών σας. Το κίτρινο ή το πράσινο θα κάνει τα κόκκινα μαλλιά να φαίνονται πλούσια, οι μελαχρινές επωφελούνται από τα μοβ, και το κόκκινο φαίνεται υπέροχο με τα μαύρα μαλλιά. Πειραματιστείτε ή ζητήστε τη συμβουλή φίλων.

2. Επιλέξτε συμπληρωματικά χρώματα.

Μόλις έχετε ένα βασικό χρώμα για να εργαστείτε, επιλέξτε μερικά χρώματα που ταιριάζουν με αυτό. Δύο είναι ένας καλός αριθμός για να πειραματιστείτε. Μπορείτε είτε να επιλέξετε χρώματα που πιστεύετε ότι ταιριάζουν, είτε να επιλέξετε από μια παλέτα χρωμάτων σε ένα περιοδικό ή να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως το Kuler της Adobe

3. Επιλέξτε ένα ουδέτερο ή δύο.

Τώρα που έχετε επιλέξει μερικά χρώματα, θα θέλετε να επιλέξετε κάποια ουδέτερα χρώματα για να τα εξισορροπήσετε. Φορώντας πάρα πολλά χρώματα θα είστε σαν τσίρκο ή το ντύσιμο του παπαγάλου. Ανάλογα με τα χρώματα που έχετε επιλέξει, προσθέστε λίγο μαύρο, λευκό, μπεζ, καφέ ή γκρι.

  • follow us on