Πώς να επιλέξετε ανδρικά παντελόνια.

Πώς να επιλέξετε ανδρικά παντελόνια.

Ανδρικό Chino Παντελόνι, σε γκρι ανοιχτό χρώμα.

Πριν επιλέξετε τo παντελόνι σας, αποφασίστε πόσα θέλετε να ξοδέψετε. Πάρτε τις μετρήσεις σας πρίν πάτε να επιλέξετε το παντελόνι σας. Εάν δεν βλέπετε τίποτα που σας αρέσει στο ράφι, επισκεφτείτε έναν ράφτη για να φτιάξει το παντελόνι πάνω στα μέτρα σας (το οποίο κοστίζει).

Επιλέξτε παντελόνι με κουμπιά ή με φερμουάρ. Η επιλογή ανάμεσα σε κουμπιά ή φερμουάρ είναι μια καθαρά αισθητική επιλογή. Αν προτιμάτε την εμφάνιση και την αίσθηση ενός κουμπιού , επιλέξτε τα παντελόνια που έχουν ένα κουμπιά. Εάν, από την άλλη πλευρά, προτιμάτε φερμουάρ, επιλέξτε τα παντελόνια με φερμουάρ.

Αποφασίστε τι είδους τσέπες θέλετε. Υπάρχουν δύο τύποι τσέπης: απλές τσέπες και τσέπες με σχισμές. Οι τσέπες με σχισμές είναι ανοίγματα που κλείνουν με κουμπιά. Οι πίσω τσέπες είναι πάντα τσέπες με σχισμές, αν και μπορεί να έχουν ή να μην έχουν κουμπιά για να τα κλείσουν. Οι μπροστινές τσέπες μπορεί να είναι τσέπες με σχισμές - γωνιακά ανοίγματα που κατεβαίνουν από τη μέση προς το εξωτερικό πόδι. Τόσο η εμπρόσθια όσο και η οπίσθια τσέπη είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία για αν επιλέξατε το σωστό παντελόνι. Ο άφθονος χώρος για τσέπες σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα μαζί σας το πορτοφόλι, τα κλειδιά και άλλα μικροπράγματα. Οι τσέπες δεν πρέπει να διογκώνονται όταν επιβαρύνονται με έναν λογικό όγκο μερικών μικρών αντικειμένων.

Τα παντελόνια για άνδρες είναι διαθέσιμα σε τρεις κύριες προσαρμογές. Πρώτον, υπάρχει η λεπτή εφαρμογή. Αυτά τα παντελόνια αγκαλιάζουν το σχήμα του ποδιού και είναι κωνικά προς τον αστράγαλο. Έπειτα, υπάρχει η ευρεία προσαρμογή . Αυτός ο τύπος παντελόνι ταιριάζει χαλαρά στην περιοχή της μέσης και των μηρών. Τέλος, υπάρχει η ευθεία προσαρμογή των ποδιών. Αυτό ταιριάζει, όπως το υποδηλώνει και το όνομά του, το παντελόνι να πέσει κατ ευθείαν από τη μέση στο πόδι. Εάν είστε ένας λεπτός άνθρωπος, θα ήταν καλύτερα να φοράτε παντελόνια με λεπτή γραμμή . Εάν είστε μεγαλύτερος άνθρωπος, θα κάνατε καλά να φοράτε παντελόνια φαρδιάς γραμμής για να εξασφαλίσετε την οπτική ισορροπία μεταξύ του κορμού και του κάτω σώματος

  • follow us on