Πώς να συνδυάσετε το ρολόι σας με το ντύσιμο σας.

Πώς να συνδυάσετε το ρολόι σας με το ντύσιμο σας.

Η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική. Το προσωπικό στυλ και ο τρόπος με τον οποίο ένας άνθρωπος συμπεριφέρεται ρυθμίζει τον τόνο και κατορθώνει να ανοίγει ή να κλείνει πολλές πόρτες.

Υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που από την πρώτη ματιά μπορούν να δώσουν συγκεκριμένες ενδείξεις για έναν άνθρωπο: τα ρούχα του, το κούρεμα, τα παπούτσια και το ρολόι του.

Το ρολόι ενός ανθρώπου λέει πολλά για τον τρόπο ζωής του και τα γούστα του. Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να συνδυάσετε το ρολόι με το κοστούμι για κάθε περίσταση.

Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι εξαρτάται αποκλειστικά από το λουρί, αλλά υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το ρολόι πρέπει να είναι μια επέκταση του κοστουμιού σας.

Παραδοσιακά, οι άνδρες δεν φέρουν πολλά αξεσουάρ, επομένως το ρολόι είναι μια ευκαιρία να μεταφέρουμε όχι μόνο την ώρα, αλλά και το προσωπικό στυλ και ακόμη και λίγο από την ιστορία μας.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε ένα ρολόι απλό και κομψό, κατά προτίμηση ένα μαύρο ή καφέ ιμάντα με απλά τελειώματα, τα οποία να συμπληρώνουν τα ρούχα σας .

Αν σας αρέσουν τα casual κοστούμια, είναι δυνατόν να συνδυαστεί με ρολόγια σε μαύρο ή μπλε ναυτικό, με μεταλλικούς ιμάντες. Τα αθλητικά ρολόγια είναι συνήθως πιο χοντρά , με λεπτομέρειες και σχέδια που είναι κατάλληλα για πιο χαλαρά περιβάλλοντα και στυλ.

Διατηρήστε κλασικά ρολόγια για ειδικές περιστάσεις και εθιμοτυπία, συνήθως για βραδινές εκδηλώσεις. Η ιδέα είναι να συντονίσετε τα χρώματα και τα υλικά του ρολογιού με τα υπόλοιπα εξαρτήματα όπως για παράδειγμα τα μανικετόκουμπα.

Αποφύγετε πάση θυσία ένα ρολόι smartwatch, έχουν τη λειτουργία κινητού τηλεφώνου, είναι ανεπίσημα και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για το άθλημα που σας αρέσει.

Είναι φυσικό να έχετε ένα αγαπημένο ρολόι, ωστόσο, κάθε ρολόι που αποτελεί μέρος της συλλογής σας είναι ένα ρολόι που επιλέξατε και σας αρέσει.

  • follow us on