Χειμερινή ανδρική μόδα, τα πρέπει και δεν πρέπει.

Χειμερινή ανδρική μόδα τα πρέπει και δεν πρέπει

Ο χειμώνας είναι εδώ και η μόδα αλλάζει και πάλι. Καθώς ο καιρός γίνεται πιο κρύος, αλλάζουμε και τον τρόπο που ντυνόμαστε ειδικά τον χειμώνα που πολλές φορές πρέπει να συνδυάσουμε πολλά ρούχα και για να μην κρυώνουμε αλλά και για να είμαστε εμφανίσιμοι και όχι σαν κρεμμύδι . Με τόσους πολλούς τύπους ρούχων που πρέπει να επιλέξετε, μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να αποφασίσετε ποιος συνδυασμός ρούχων σας ταιριάζει.

Πάρτε ένα παλτό

Είναι χειμώνας και κάνει κρύο. Είτε πρόκειται για ένα chesterfield παλτό, είτε ένα houndstooth μπουφάν, ένα παλτό είναι κάτι που σίγουρα θα χρειαστείτε τον χειμώνα. Όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστό, αλλά θα φαίνετε εξαιρετικό και μπορείτε απλά να το φορέσετε πάνω από σχεδόν τα πάντα.

Mην αφήνετε τους αστραγάλους σας γυμνούς

Η τάση να αφήνουμε τους αστράγαλους εκτεθειμένους είναι σύνηθες στην χώρα μας. Αναντίλεκτα, φαίνεται καλό. Μπορεί να φαίνεσθαι πιο κομψοί όταν κάθεστε σταυροπόδι. Αλλά δεν είναι πια καλοκαίρι και δεν πρέπει να θυσιάζετε τη λειτουργικότητα και την άνεση χάριν του στυλ. Αυτή τη σεζόν, ένα ζευγάρι μακριών καλτσών είναι οι πλέον κατάλληλες.

Μην αναμειγνύετε τα αθλητικά σας ρούχα.

Μπορεί να σας αρέσει το hoodie σας με την αγαπημένη σας αθλητική ομάδα, αλλά θα πρέπει να θυμάστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο outfit. Μην συνδέετε ένα κομψό κοστούμι με ένα ξεπερασμένο σακάκι fleece. Μάθετε ποια ρούχα είναι κατάλληλα μεταξύ τους. Αυτό ίσως είναι το πιο κοινό λάθος το χειμώνα. Κλασσικό παράδειγμα σακάκι με φούτερ από μέσα, κάποιοι μπερδεύονται έχοντας στο μυαλό τους το outfit των ανοιξιάτικων μηνών που είναι σακάκι με κοντομάνικι αθλητική μπλούζα με στάμπα.

Προσθέστε λίγο χρώμα.

Ακριβώς επειδή είναι χειμώνας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κολλήσετε σε σκούρα και απαλά χρώματα. Ο γρηγορότερος τρόπος για να προσθέσετε χρώμα στο ντύσιμο σας είναι να προσθέσετε μερικά πολύχρωμα αξεσουάρ όπως ένα καπέλο, αθλητικά παπούτσια ή γάντια.

Μην φοράτε χειμωνιάτικα ρούχα στο γραφείο

Ακριβώς επειδή είναι η χειμερινή περίοδος, δεν σημαίνει ότι είναι καλό να φοράτε χειμωνιάτικες μπότες και το παλτό σας στο γραφείο όλη την ημέρα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια κάτω από το γραφείο σας, ώστε να μπορείτε να τα αλλάξετε όταν φτάσετε στη δουλειά. Βέβαια στο γραφείο πάντα βγάζουμε το παλτό μας ή το μπουφάν μας για πρακτικούς λόγούς.

  • follow us on