Πώς να ταξιδέψετε με στυλ.

Πώς να ταξιδέψετε με στυλ.

Το στυλ του αεροδρομίου έχει σοβαρέψει τα τελευταία χρόνια, και το ντύσιμο για να εντυπωσιάσετε καθώς ταξιδεύετε δεν είναι πια απλά για τους πλούσιους και διάσημους. Αν οι διακοπές σας είναι μια σοβαρή υπόθεση, θα θέλατε να διασφαλίσετε ότι θα φανείτε όσο το δυνατόν καλύτεροι, αλλά διατηρώντας το στυλ σας σε ένα αεροδρόμιο. Παρακάτω παραθέτουμε κάποιες συμβουλές για άνδρες για το πώς να ταξιδέψετε με στυλ.

Αποσκευές

Ανάλογα με το πού ταξιδεύετε και για πόσο καιρό, θέλετε να σκεφτείτε τις αποσκευές που παίρνετε. Εάν δεν έχετε μεγάλες αποσκευές, μπορείτε να πάρετε μια τακτοποιημένη τσάντα ή βαλίτσα που μπορεί να χωράει στο ντουλαπάκι του αεροπλάνο πάνω απο την θέση σας.ς Είτε παίρνετε μια μεγάλη ή μικρή αποσκευή πρέπει να απιλέξετε ένα χρώμα που να ταιριάζει στα ρούχα που πιθανόν να φορέσετε. Θα πρέπει να έχετε μια μικρότερη τσάντα, κατάλληλα σε αυτή την περίπτωση είναι τα μικρά χιαστί τσαντάκια, για τα βασικά σας στοιχεία tablet, κινητο, το διαβατήριο και όλα τα αντικείμενα που θέλετε ενώ ταξιδεύετε.

Αξεσουάρ

Τα γυαλιά ηλίου και τα καπέλα είναι εξαιρετικά για το ταξίδι σας, αλλά μια περιττή προσθήκη στο αεροδρόμιο. Θα είστε μέσα, έτσι δεν θα χρειαστείτε γυαλιά ηλίου και επιπλέον θα σας ζητηθεί να αφαιρέσετε το καπέλο σας από την ασφάλεια. Έτσι είναι καλύτερα να αποθηκεύσετε αυτά τα αξεσουάρ για αργότερα στο ταξίδι σας.

Ντύσιμο

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το ντυσιμό σας είναι άνετο ενώ ταξιδεύετε, το οποίο διατηρεί την αίσθηση του στυλ σας. Μερικά άνετα ρούχα για να ταξιδέψετε είναι ένα χαλαρό πουκάμισο και chinos. Περάστε τη ζώνη ασφαλείας στο καθισμά σας και αφήστε το πουκάμισο να ρέει πάνω από τα παντελόνια σας. Εάν ταξιδεύετε σε ένα ζεστό μέρος, βάλτε μερικά σανδάλια ή σαγιονάρες στις αποσκευές σας για να αλλάξετε γρήγορα όταν φθάσετε.

  • follow us on