Ανανεώστε τον εαυτό σας αυτή την άνοιξη.

Ανανεώστε τον εαυτό σας αυτή την άνοιξη.

Χωρίς αμφιβολία ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ Αλλά η άνοιξη πλησιάζει και χρειαζόμαστε κάποιες στυλιστικές συμβουλές. Πριν μπούμε όμως σε λεπτομέρειες, πρέπει να ξέρουμε τι στοχεύουμε. Η άνοιξη συνδέεται συνήθως με την αναγέννηση και τα ζωντανά χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι είναι η τέλεια στιγμή για να ξεχωρίσετε από το πλήθος, με ένα κόλπο που ονομάζεται layering. Η άνοιξη και το φθινόπωρο είναι ιδανικές για layering. Αυτές οι εποχές που δεν είναι πολύ ζεστές σας δίνουν την δυνατότητα να συνδυάσετε ρούχα και να βάλετε δύο είδη ρούχων μαζί ... Ήρθε η ώρα να καινοτομήσετε με το στυλ σας.

Επιλέξτε χρωματιστά τζιν για να ξεχωρίσετε περισσότερο. Το τζιν είναι ένα βασικό ρούχο στην ντουλάπα οποιουδήποτε ατόμου. Μια κομψή εναλλακτική λύση είναι η επιλογή ενός παντελονιού chino. Τα παντελόνια Chino είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε κάποιο χρώμα στα ρούχα σας. Αν είστε πραγματικά τολμηροί, μπορείτε να πάτε για πιο ζωντανά χρώματα

Εάν δεν θέλετε να αγοράσετε πάρα πολλή ακριβά ρούχα, τότε: αγοράστε ένα ζευγάρι χρωματιστών chinos, με μαύρα παπούτσια / μπλουζάκια / . Λευκό και γκρι παπούτσι/μπλουζάκι ταιρίαζει επίσης με οποιαδήποτε επιλογή χρώματος παντελονιού chinos, γιατί είναι ουδέτερα χρώματα.

Τα καφέ σακάκια (jackets) μπορεί να σας κάνουν να ξεχωρίζετε, αλλά όχι πολύ. Όλα εξαρτώνται από το πόσο καλά τα ταιριάζετε. Φορέστε ένα με ωραία καφέ δερμάτινα παπούτσια και καφέ ζώνη.

  • follow us on