Πώς να φοράτε τα ανδρικά πουλόβερ.

Πώς να φοράτε τα ανδρικά πουλόβερ

Οι άνδρες, σπανίως ασχολούνται με το πως θα συνδυάσουν τα ρούχα στην ντουλάπα τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ένα ωραίο, προσαρμοσμένο πουλόβερ μπορεί όμως να είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ένα γοητευτικό χαμόγελο ή ένα ζεστό γέλιο. Είναι μια επένδυση που οι άνδρες είναι όλο και πιο πρόθυμοι να κάνουν.

Πουλόβερ Βασικά - ύφασμα, μοτίβο και προσαρμογή

1.Επιλέξτε ένα πουλόβερ από μαλλί ή κασμίρ για μέγιστη ζεστασιά και απαλή αίσθηση.

Το μαλλί λαμβάνεται συνήθως από πρόβατα, ενώ κασμίρ από αιγοειδή. Λόγω του σημαντικού χρόνου, της προσπάθειας και - στην περίπτωση του κατσικιού Kashmir - σπανιότητας που εμπλέκονται στην κατασκευή αυτών των υφασμάτων, θα σας κοστίζουν περισσότερο, αλλά αξίζουν τον κόπο. Το μαλλί είναι ίσως το πιο ζεστό από τα υφάσματα, απομακρύνοντας την υγρασία από το να είναι υπερ-απορροφητικό και δημιουργώντας μικροσκοπικές θήκες αέρα ή μόνωση, για να συλλέξει θερμό αέρα. Το κασμίρ είναι το χρυσό πρότυπο όταν πρόκειται για απίστευτα απαλό και πολυτελές ύφασμα.

Επιλέξτε βαμβάκι.

2. Είναι ένα ελαφρύ, αναπνεύσιμο και φθηνότερο ύφασμα.

Επειδή το βαμβάκι μπορεί να καλλιεργηθεί και να κατασκευαστεί με σχετική ευκολία, είναι φθηνό. Θυμηθείτε όμως, σε αντίθεση με το μαλλί ή το κασμίρ - είναι πιο αναπνεύσιμο, καθιστώντας το βαμβάκι κατάλληλο για τους ανοιξιάτικους και τους καλοκαιρινούς μήνες ή για την άσκηση σε μια ψυχρή νύχτα. Το βαμβάκι μπορεί να είναι πολύ μαλακό εάν αντιμετωπιστεί σωστά.

3. Προεπιλογή για συνθετικά ή αναμεμιγμένα υφάσματα για τιμή και απόδοση.

Τα συνθετικά υφάσματα, όπως ο πολυεστέρας ή το νάιλον, μιμούνται την αίσθηση υφασμάτων όπως το μαλλί ή το βαμβάκι σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Τα συνδυασμένα υφάσματα περιέχουν ένα μείγμα τουλάχιστον δύο υφασμάτων, για παράδειγμα 51% κασμίρ και 49% βαμβάκι. Τόσο τα αναμεμιγμένα όσο και τα συνθετικά υφάσματα είναι εκεί για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα στο πορτοφόλι σας, και μερικές φορές κάνουν ακόμη και τα πουλόβερ πιο ανθεκτικά. Ένα συνδυασμένο πουλόβερ από βαμβάκι και spandex θα τεντώσει περισσότερο από το αντίστοιχο βαμβάκι του, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για σπορ.

4. Φορέστε πιο σκούρα πουλόβερ για πιο επίσημες περιπτώσεις, και ανοιχτότερο πουλόβερ χρώματος για περιστασιακές περιπτώσεις.

Ο τύπος χρώματος που επιλέγετε για το πουλόβερ σας είναι σημαντικός. Τα χρώματα όπως το μπλε, το καφέ, το μαύρο θεωρούνται πολύ πιο επίσημα, ενώ το γκρι και το πιο ανοιχτό χρώμα συνήθως περνούν ως απλό, αν και μπορούν να ντυθούν τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Αποφύγετε να φοράτε εξαιρετικά φωτεινά χρωματιστά πουλόβερ, εκτός αν προσπαθείτε να κάνετε μια εντύπωση (ή να διασκεδάσετε τον εαυτό σας).

5. Πάρτε το εύκολο στα σχέδια πουλόβερ εκτός εάν σχεδιάζετε να είναι το επίκεντρο της στολή σας.

Τα μοτίβα σε πουλόβερ είναι πολύ παρόμοια με τα χρώματα: όσο περισσότερα έχετε, τόσο λιγότερο τυπικό θα είναι το πουλόβερ σας. Εάν επιλέγετε ένα πουλόβερ με μοτίβο, πηγαίνετε μετριοπαθής με το υπόλοιπο της στολή σας. Φορέστε τα σχεδιασμένα πουλόβερ με ένα ζευγάρι καθαρά τζιν και απλά παπούτσια . Όπως και με άλλα σχεδιαγράμματα σε πουλόβερ, φορέστε τα προσεκτικά: Μην προσπαθήστε να κάνετε πάρα πολλά με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σας, αν αποφασίσετε αυτό το κομψό σχέδιο.

  • follow us on