Χρωματιστά πουλόβερ και συνδυασμός ρούχων

Χρωματιστά πουλόβερ και συνδυασμός ρούχων

Η μουντάδα του χειμώνα σπάει με την τάση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις επιλογές σας σε ρούχα και συνδυασμούς ρούχων με χρώμα. Μια απο τις πιο κοινές επιλογές είναι τα χρωματιστά πουλόβερ που δίνουν μια ευχάριστη νότα και στυλ στην καθημερινοτητά σας!

Ίσως ο ήλιος με δόντια το τελευταίο διάστημα μας παρακινεί σε αυτή την ενδυματολογική επιλογή, ξεφεύγωντας από σκοτεινά χρώματα που μας θυμίζουν συννεφιά και βροχή. Τα πουλόβερ και ζιβάγκο σε έντονα χρώματα, όπως εκείνα του κόκκινου, κίτρινου και πορτοκαλί, πρωτοστατούν τον τελευταίο καιρό στις προτιμήσεις σας.

Ο χειμώνας στην αρχή ήταν δύσκολος με πολλά δυσάρεστα περιστατικά και ίσως τώρα που ανοιξε λίγο ο καιρός το χρώμα στα ρούχα, ειδικά σε ένα καθημερινό μπλουζάκι, να μας φτιάχνει τη διάθεση και να μας δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ο χειμώνας τελείωσε και έρχεται η άνοιξη με όλα αυτά τα χρώματα που την αντιπροσωπεύουν!

Τώρα που ο καιρός είναι καλός τολμήστε να συνδυάσετε τα ρούχα σας. Φορέστε το χρωματιστό σας πουλόβερ με τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι ή ακόμα με κολάν και μποτάκια. Τολμήστε το χρώμα, αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας και κυρίως ενισχύει τη διάθεση σας.

  • follow us on