Στυλιστικά Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγεις.

Στυλιστικά Λάθη Που Πρέπει Να Αποφύγεις!

Στυλιστικά λάθη που πρέπει να αποφύγεις για να εντυπωσιάσεις και να δείχνεις ελκυστικός. Αν είσαι απο τους ανθρώπους που τους αρέσει να εξελίζουν το στυλ τους, τότε πρέπει να αποφύγης κάποια στυλιστικά λάθη. Αν δεν θέλεις να περνάς απαρατήρητος σε μια βραδυνή σου έξοδο ή σε μια δεξίωση, κοινωνικό event ή σε κάποιο ραντεβού, τότε:

Πρώτο στυλιστικό λάθος που πρέπει να αποφύγης είναι τα αθλητικά παπούτσια. Τα αθλητικά παπούτσια μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι προσιτός αλλά όχι ελκυστικό. Πακέτο με τα αθλητικά πάνε και τα μπλουζάκια t-shirt με περίεργα logo διότι σε καμία περίπτωση δεν σας κάνουν ελκυστικό στο μάτι και δηλώνουν στο αντίθετο φίλο μη δυναμικότητα (μιλάμε πάντα για βραδυνή έξοδο ή κάτι επίσημο). Ένα παράδειγμα κακής επιλογής ρούχων θα ήταν αθλητικά, τζιν, μπλούζα και ένα καλό σακάκι πάνω απο την μπλούζα... Αυτός ο συνδυασμός είναι ο πιο κοινός ειδικά την άνοιξη. Είναι ο συνδυασμός ρούχων που οι άντρες θα τον επιλέξουν κατά την διάρκεια της ημέρας για τις δραστηριοτητές τους και επειδή νιώθουν άνετα με αυτό τον συνδυασμό ρούχων τον επιλέγουν και για βράδυ για τις κοινωνικές τους συναντήσεις.

Άλλο ένα στυλιστικό λάθος που πρέπει όπωσδήποτε να αποφύγης είναι οι λευκές κάλτσες. Οι λευκές κάλτσες είναι για τους άντρες στην κατηγορία των vintage ρούχων και θυμίζουν 80s.

Επίσης αν θέλετε να έχετε μια καλή στυλιστική εικόνα, δεν θα πρέπει να κουβαλάτε πολά πράγματα στις τσέπες σας. Το καλύτερο παντελόνι να φορέσετε αν δημιουργεί <<αυτιά>>, τότε ή ελκυστικότητα πάει περίπατο... Σας χαλάει γενικά την γραμμή σας. Προτίμησε τις εσωτερικές τσέπες στο σακάκι σου ή πάρε ένα καλό χιαστί ανδρικό τσαντάκι με λουρί.

Τέλος μην βάζετε υπερβολική κολόνια και προτιμήστε αυθεντικά αξεσουάρ. Στην περίπτωση του άνδρα το πιο κοινό αξεσουάρ είναι το ρολόι γι αυτό προτιμήστε ένα ρολόι των 100 ευρώ παρά κάποιο που δειχνει ότι κοστίζει 5000 ευρώ αλλά μόλις κάποιος πλησιάσει κοντά για να το δει, από περιέργεια, καταλαβαίνει ότι είναι ψεύτικο.

  • follow us on