Αγορά παιδικών ρούχων. Παιδικά παπούτσια

Αγορά παιδικών ρούχων. Παιδικά παπούτσια

Όσον αφορά την παιδική ένδυση, τότε η αγορά παιδικών ρούχων σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι εύκολο και από διότι το μόνο που ίσως έχετε να προσέξετε είναι η ποιότητα του υφάσματος για τυχόν αλλεργίες.

Τα πράγματα όμως αλλάζουν όσον αφορά παιδικά υποδήματα. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να πάρουμε την διαδικάσία αγοράς παιδικών παπουτσιών πιο σοβαρά! Μια λάθος επιλογή από νωρίς, ίσως δημιουργήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας στο παιδί σας.

Πώς να επιλέξετε το σωστό παπούτσι για το παιδί σας;

Όταν το παιδί σας δοκιμάζει καινούρια παιδικά παπούτσια τότε βάλτε το δάχτυλο σας στο πίσω μέρος του παπουτσιού, ακριβώς πίσω από τη φτέρνα. Αν το δάχτυλο σας δεν χωράει άνετα , ίσως χρειάζεστε μεγαλύτερο νούμερο, αλλά μην επιλέξετε πολύ μεγαλύτερο.

Πώς να βρείτε παιδικά παπούτσια με τέλεια εφαρμογή.

Αν τα καινούρια παπούτσια του παιδιού σας είναι πολύ σφιχτά τότε μπορεί να προκαλέσουν φουσκάλες στο πέλμα του με την πάροδο του χρόνου. Αν πάλι είναι πολύ χαλαρό, είναι πιθανό να του βγαίνει κατά τη χρήση και να του δημιουργεί προβλήματα στο περπάτημα. Πολλά επώνυμα παιδικά παπούτσια έχουν λύση αυτό το πρόφλημα με μια πλαστική επένδυση στο πίσω μέρος του παπουτσιού ούτως ώστε να προστατευτεί το πόδι του παιδιού και να μην βγάλει φουσκάλες από τη καθημερινή χρήση τους.

Μπορείτε επίσης να πιέστε την μπροστινό μέρος του παπουτσιού του παιδιού σας (την μύτη του υποδήματος) για δείτε αν το μικρό δάκτυλο του ποδιού του, βρίσκει στα τοιχώματα του παπουτσιού. Αν ναι, τότε χρειάζεται μεγαλύτερο μέγεθος.

Τέλος αφού δείτε ότι τα παπούτσια είναι κατάλληλα για το παιδί σας, ένας τελευταίος έλεγχος είναι να κάνει κάποια βήματα με τα νέα του παπούτσια (πρόβα) για να δεί αν έχει άνετη σόλα. Στα παιδικά παπούτσια αυτό είναι το πιο σημαντικό. Για το λόγο ότι η σόλα δέχετε όλο το βάρος, τότε πρέπει να είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να ταιριάζει με το τόξο που σχηματίζει το πέλμα του ποδιού του παιδιού σας!

Αν τα έχετε όλα αυτά κατά νου, δεν πρόκειται να κάνετε λάθος επιλογή.

Τώρα τι γίνετε αν θέλετε να αγοράσετε παιδικά παπούτσια online... Αν είστε σίγουροι για το νούμερο και τον τύπο του παπουτσιού τότε μην διστάσετε να αγοράσετε παπούτσια μέσω internet. Μπορείτε να επιλέξετε το e-shop παπουτσιών που επιστεύεστε! Μην το κουράζετε, απλά δοκιμάστε. Καλές αγορές!

  • follow us on