Ένα γυναικείο ρούχο πασπαρτού.

Γυναικείες ψηλόμεσες φούστες

Γυναικείες ψηλόμεσες φούστες.

μινι φούστα από δερματίνη

Είναι το είδος φούστας που στερεώνει ψηλά στη μέση. Είναι ένα από τα αγαπημένα ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Υπάρχουν πολλών ειδών ψηλόμεσες φούστες ανάλογα το στυλ και το γούστο σας, όπως: ντραπέ, πλισέ , ασσύμετρες, φλοράλ ή με σκίσιμο...

Είναι ένα γυναικείο ρούχο πασπαρτού, φοριέται στη δουλειά, σε βραδυνή έξοδο ή σε ένα επίσημο event. Ένα καθημερινό άνετο ρούχο που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ και σας δείνουν την δυνατότητα να κάνετε ωραίους ενδυματολογικούς συνδυασμούς.

Μια ψηλόμεση φούστα μπορεί να είναι mini, midi ή maxi και αναλόγως προσδιορίζεται και το top που θα την συμπληρώσει καλύτερα.

Μπορείτε να συνδυάσετε την ψηλόμεση φούστα σας με ένα μεσάτο σακάκι και μπαλαρίνες ή με τα αγαπημένα σας τακούνια για ένα κομψό αποτέλεσμα.

Η ψηλόμεση φούστα είναι το γυναικείο ρούχο που σου δίνει σχεδόν απεριόριστες επιλογές. Είνια μια φούστα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες.

Αν έχετε μια στη ντουλάπα σας δείτε πως μπορείτε να την φορέσετε σε κάθε περίσταση.

  • Η ψηλόμεση μίνι φούστα χρειάζεται ένα top λίγο πιο κλειστό, ίσως πιο αυστηρό προκειμένου να ισορροπήσει το κοντό μήκος της.
  • Η ψηλόμεση midi φούστα καθώς είναι πιο συντηρητική αναδεικνύεται μέσα από κοντά cropped top. Αποφύγετε οτιδήποτε πολύ φαρδύ και ογκώδες προτιμώντας τις πιο στενές γραμμές.
  • Εάν θέλετε να προσθέσετε ένταση στην εμφάνιση σας προτιμήστε τις pencil φούστες με τα prints και τα flashy χρώματα.
  • Αν έχετε πλούσιο μπούστο αποφύγετε τις υπερβολικά ψηλόμεσες φούστες καθώς στέκονται ψηλά στη μέση και θα τονίσουν κι άλλο το στήθος σας.

  • follow us on