Πουκάμισο βασικό ρούχο της ανδρικής μόδας.

Πουκάμισο βασικό ρούχο της ανδρικής μόδας.

Τι είναι το πουκάμισο;

Πουκάμισο είναι ένα ρούχο που φοριέται από άντρες και γυναίκες και είναι κατάλληλο και για επίσημο, αλλά και για πιο χαλαρό ντύσιμο. Είναι ένα ρούχο το οποίο είναι γνωστό από την αρχαιότητα καθώς έχει βρεθεί σε τάφο στην Αίγυπτο πουκάμισο από το 3000 π.Χ. Η επίσημη ονομασία του είναι υποκάμισο το οποίο ετυμολογικά προέρχεται από τις λέξεις υπό και καμίσα, που σημαίνει κάτω από το ρούχο. Για αυτό και αρχικά ξεκίνησε ως εσώρουχο, το οποίο μάλιστα φορούσαν μόνο οι άντρες. Σήμερα είναι ένα πολύ ωραίο ρούχο για άντρες και γυναίκες, για όλες τις ώρες και περιστάσεις. Φοριέται στο πάνω μέρος του σώματος και κλείνει μπροστά με κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω, ενώ έχει κουμπιά και στον γιακά και στα μανίκια.

Το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί παντού, ανεξάρτητα από το πόσο επίσημο ή casual είναι το στιλ σας. Είναι εξίσου σημαντικό και αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και του ντυσίματός σας, είτε φοράτε κοστούμι, είτε τζιν. Είναι καλό να έχετε μια ποικιλία από διάφορα διάφορα είδη πουκάμισων, για να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Οποίος σέβεται τον εαυτό του και θέλει να είναι πάντοτε περιποιημένος, πρέπει να έχει στη ντουλάπα του τα παρακάτω πουκάμισα.

Το λευκό πουκάμισο

Το λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο. Πολύ απλά τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτό και κάθε άντρας πρέπει να έχει ένα καθαρό λευκό πουκάμισο, έτοιμο να το φορέσει ανά πάσα στιγμή.

Το μπλε πουκάμισο

Τα μπλε πουκάμισα προσφέρουν μια κλασική εμφάνιση

Το ριγέ πουκάμισο

Είναι ένα απλό σχέδιο που πραγματικά θα σας κάνει να φαίνεστε κομψοί.

Με αντίθεση στο κολάρο

Ένα πουκάμισο με μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά αν επιλέξετε το κολάρο σε λευκό χρώμα, θα έχετε κάνει μια πολύ καλή επιλογή.

Το καρό πουκάμισο

Είναι κατάλληλο για όσους έχουν πιο casual στυλ. Προτιμήστε απλά μοτίβα και συνδυασμούς χρωμάτων που δεν θα σας περιορίζουν πολύ.

Το πουκάμισο-σμόκιν

Φοριέται σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις και δεν είναι κατάλληλο για καθημερινές περιστάσεις. Αν το επιλέξετε, συνδυάστε το με μανικετόκουμπα.

  • follow us on