Πώς να αγοράσετε ένα ανδρικό δερμάτινο μπουφάν

Πώς να αγοράσετε ένα δερμάτινο μπουφάν για άνδρες

Είτε είστε για ψώνια για τον εαυτό σας είτε για δώρο, η εύρεση του ιδανικού δερμάτινου μπορεί να φαίνεται τρομακτικό. Αλλά μην αφήστε αυτό να σας τρομάξει! Εάν εξετάζετε μερικούς σημαντικούς παράγοντες, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο σακάκι. Προσδιορίστε το στυλ που σας πάει, επιλέξτε το χρώμα και το δέρμα της προτίμησής σας και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει και κολακεύει τον τύπο του σώματός σας!

1. Σκεφτείτε ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με την ντουλάπα σας.

Αυτό θα σας επιτρέψει να συνδυάσετε το μπουφάν με τα περισσότερα ρούχα σας. Για παράδειγμα, αγοράστε ένα μαύρο σακάκι εάν η πλειοψηφία των ρούχων σας είναι ανοιχτόχρωμα ή είναι ως επί το πλείστον ασπρόμαυρα. Αγοράστε ένα καφέ σακάκι εάν τα ρούχα σας είναι σε γήινες αποχρώσεις, όπως μπεζ ή αποχρώσεις του μαύρου. Αποφύγετε τα ανοιχτά χρώματα εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το σακάκι καθημερινά ή σε κακές καιρικές συνθήκες, καθώς μπορεί να λερωθεί εύκολα.

2. Επιλέξτε ένα χρώμα που ευθυγραμμίζεται με την προσωπικότητά σας.

Πέρα από οτιδήποτε, είναι σημαντικό να αισθάνεστε άνετα και σίγουροι σε ένα δερμάτινο μπουφάν. Για παράδειγμα, μην αγοράζετε ένα φωτεινό πορτοκαλί δερμάτινο μπουφάν εάν νομίζετε ότι μπορεί να αισθάνεστε άβολα όταν το φοράτε στο κοινό αργότερα. Αν νομίζετε ότι το κόκκινο χρώμα αντικατοπτρίζει τον ζωντανό χαρακτήρα σας και δεν σας πειράζει να βγείτε έξω, πηγαίνετε για ένα κόκκινο δερμάτινο σακάκι. Εάν το μωβ είναι το αγαπημένο σας χρώμα και ταιριάζει επίσης με το πορφυρό χρώμα στα μαλλιά σας, αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι όλα σχετικά με την εύρεση της προσωπικής απόχρωσης και την αίσθηση της εμπιστοσύνης στο σακάκι σας!

3. Αγοράστε ένα μαύρο σακάκι τόσο για επαγγελματική όσο και για καθημερινή χρήση.

Το μαύρο μπορεί να "ντύσει" την επαγγελματική δραστηριοτητά σας και να της δώσει μια επαγγελματική εμφάνιση. Από την άλλη πλευρά, υποδηλώνει επίσης μια περιστασιακή εμφάνιση όταν φοριέται με τζιν ή παλτά. Αν ψάχνετε για ένα ευπροσάρμοστο σακάκι, το μαύρο είναι μια ασφαλής επιλογή.

  • follow us on