Λινό Παντελόνι, λινό κοστούμι και πουκάμισο για το καλοκαίρι.

Η μόδα είναι ελευθερία έκφρασης

Κατά τους πιο κρύους μήνες, ρούχα από μαλλί και κασμίρ είναι κατάλληλα, καθώς το υλικό όχι μόνο φαίνεται δομημένο και επαγγελματικό, αλλά σας κρατά ζεστό. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο, ανταλλάξτε αυτά τα κοστούμια με πιο ανάλαφρα, ελαφριά υφάσματα που θα σας κρατήσουν δροσερούς χωρίς συμβιβασμούς στην εμφάνιση.

Λινά Κοστούμια

Το Λινό είναι ένα κλασικό υλικό για το καλοκαίρι και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή υφάσματα για καλοκαιρινά κοστούμια λόγω της ελαφριάς, άνετης ύφανσης. Φτιαγμένο από τις ίνες του φυτού λινού, το λινό έχει μια ορατή ύφανση και μεγάλη φυσική υφή. Επίσης ζαρώνει πολύ εύκολα, που είναι μέρος της αβίαστης γοητείας του. Ωστόσο, αν φοράτε κοστούμι για τις καθημερινές σας δραστηριότητες και όχι για μια απογευματινή καλοκαιρινή έξοδο, ίσως τότε να επιλέξετε ένα μείγμα λινό, το οποίο περιέχει επίσης βαμβάκι ή μαλλί. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διατηρήσετε την εμφάνιση των λινών χωρίς το άφθονο τσαλάκωμα.

Λινά παντελόνια

Τα λινά είναι ένα από τα πιο ελαφριά υλικά εκεί έξω και πραγματικά, ένα από τα πιο άνετα να φοράς, είτε πρόκειται για ένα άνετο παντελόνι που φοριέται για χαλαρές και casual περιστάσεις ή πιο επίσημες. Τα λινά παντελόνια σε γήινα χρώματα αποτελούν την ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι, διατηρώντας σας χαλαρούς, άνετους και δροσερούς.

Τα λινά παντελόνια έχουν συνήθως ελάχιστες τσέπες για να διατηρούν την εφαρμογή και το σχήμα τους. Είναι επίσης η επιλογή για την παραλία ή για διακοπές. Επιλέξτε από ελαφριά χρώματα όπως λευκά και γκρίζα για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα ρούχα σας σας.

Το λινό παντελόνι είναι ένα από τα παντελόνια που ένας άντρας πρέπει να έχει στην ντουλάπα του, για να σας κάνει να φαίνεστε έξυπνοι, μοντέρνοι και να είστε ενημερωμένοι με τη μόδα.

Καλοκαιρινά βαμβακερά και λινά πουκάμισα

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της επιλογής του σωστού πουκάμισου για το καλοκαίρι είναι η επιλογή του υφάσματος. Το βαμβάκι και τα λινά είναι οι επιλογές για τα υφάσματα του πουκάμισου κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών. Κρατήστε τα σκοτεινά και βαρετά χρώματα κλειδωμένα μακριά και φέρτε το καλοκαίρι με ανοιχτά χρώματα και παστέλ αποχρώσεις, καθώς είναι τα καλύτερα προσαρμοσμένα για την αντιμετώπιση της θερμότητας.

  • follow us on