Πώς να επιλέξετε το στυλ σας

Πώς να επιλέξετε το στυλ σας

Νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια αλλαγή; Ή μήπως αισθάνεστε ότι το στυλ σας δεν είναι αρκετά μοναδικό; Εάν αισθάνεστε ότι χρειάζεται να κάνετε μια αλλαγή ή ανανέωση στο στυλ σας, αλλά δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω πώς.

1. Κοιτάξτε γύρω σας και παρατηρήστε

Εάν ένας από τους φίλους σας έχει κάποιο ρούχο που πραγματικά σας αρέσει, μπορείτε να τους ρωτήσετε από πού πήραν. Κοιτάξτε γύρω σας και παρατηρήστε τι φορούν οι φίλοι, η οικογένεια, οι αστέρες κινηματογράφων, οι μουσικοί κλπ. Ρωτήστε τον εαυτό σας τι σας αρέσει / δεν σας αρέσει στο προσωπικό στυλ και σημειώστε τα πράγματα που θέλετε να προσθέσετε στο δικό σας στυλ.

2. Γράψτε όλα τα ενδιαφέροντα και γούστα σας.

Ανακαλύψτε την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντά σας, τι συμπαθείς και τις αντιπαθείς. Πιθανότατα γνωρίζετε ήδη αν προτιμάτε ροκ μουσική ή λαικά, μπλε τζιν ή φούστες, αλλά είδη γνωρίζετε το γούστο σας και τι σημαίνει αυτό για το προσωπικό σας στυλ. Κάντε μια λίστα, είτε στο μυαλό σας είτε σε ένα κομμάτι χαρτί, με όλα τα μοναδικά ενδιαφέροντα και γούστα σας και περιγράψτε μερικά που θέλετε να εφαρμόσετε.

3. Ρωτήστε τον εαυτό σας ποιος θέλετε να είστε.

Αφού ανακαλύψετε τα γούστα σας, πιθανότατα θα έχετε ολοκληρωμένη ιδέα για το τι θέλετε να είστε. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που πραγματικά θέλετε και έχετε την προσωπικότητα και όχι μόνο κάτι που νομίζετε ότι είναι cool. Για παράδειγμα, θέλετε οι άνθρωποι να σας βλέπουν ως καλλιτέχνη ή αθλητή, κουλτουριάρη ή rocker;

4. Σκεφτείτε τι είδους ρούχα θα φορέσετε ως αυτό το άτομο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για να κάνετε κάποια έρευνα σχετικά με το είδος των ρούχων που σας αρέσουν. Καταγράψτε τα στυλ που σας αρέσουν καθώς και τα αγαπημένα σας χρώματα και τα γενικά είδη ένδυσης. Νιώστε ελεύθεροι να βουτήξετε σε άλλα αντικείμενα και χρώματα που σας αρέσουν - κάτι που θα το κάνει πιο μοναδικό ούτως ή άλλως.

5. Κοιτάξτε στο ντουλάπι σας και δείτε τι έχετε ήδη.

Ίσως να έχετε πραγματικά μια ολόκληρη συλλογή από μπερέδες που θα ταιριάζουν στην εμφάνιση του Bohemian ή του Artist. Ίσως το ντουλάπι σας είναι γεμάτο από τζιν που θα μπορούσατε να σχίσετε για το vintage στυλ σας. Είναι πάντα καλύτερο να ξεκινήσετε στο σπίτι πριν ξοδέψετε ένα σωρό χρήματα σε νέα ρούχα.

6. Πήγαινε για ψώνια.

Δεν χρειάζεται να πάτε οπουδήποτε φανταχτερά - ένα απλό κατάστημα θα κάνει! Φυσικά, ίσως θέλετε να πάρετε μερικά νέα πράγματα, αλλά ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, αγοράζοντας μια εντελώς νέα ντουλάπα από το εμπορικό κέντρο θα μπορούσε να είναι αρκετά ακριβό. Ενώ ψωνίζετε, αναζητήστε πράγματα που αρπάζουν το μάτι σας και ταιριάζουν στο νέο στυλ σας.

7. Φορέστε το με σιγουριά.

Ξεκινήστε να εμφανίζετε το νέο στυλ σας φορώντας το. Μπορεί να είναι δύσκολο πρώτα να φτιάξετε νέους συνδυασμούς ρούχων αλλά όσο πιο γρήγορα κάνετε αυτό το βήμα, τόσο πιο γρήγορα θα έχετε το δικό σας στυλ.

8.Δημιουργήστε ένα λεύκωμα ή ένα σημειωματάριο ρούχων ή στυλ που σας αρέσει.

Ένα καλό μέρος για να βρείτε διαφημίσεις ένδυσης είναι σε περιοδικά μόδας. Κοιτάζοντας αυτά μπορεί να σας δώσουν ιδέες για αυτό που θα θέλατε να φορέσετε και ρούχα για να αγοράσετε για να βοηθήσετε να δημιουργήσετε το προσωπικό σας στυλ.

  • follow us on