Τι ρούχα να φορέσετε την Τσικνοπέμπτη.

Τι ρούχα να φορέσετε την Τσικνοπέμπτη.

Η τσικνοπέμπτη πλησιάζει και πρέπει να το τσικνίσετε. Είναι μια μέρα που κάνουμε εξορμήσεις στην εξοχή ή είμαστε καλεσμένοι σε φίλους οι συγγενείς για να τιμήσουμε το έθιμο και να τσικνίσουμε.

Είναι συνετό την ημέρα της τσικνοπέμπτης να μην φορτωνόμαστε ρούχα και πολλά αξεσουάρ, να μην φοράμε τα καλά μας ρούχα αλλά κάτι απλό και καθημερινό. Δεν είναι λογικό να φοράμε υπερβολικά καλά ρούχα για ένα μέρος όπου ουσιαστικά θα πάμε να φάμε, να πιούμε και να… τσικνιστούμε.

Ο καπνός και η τσίκνα από τις ψησταριές θα μας περιλούσουν και τα ρούχα θα μυρίζουν από πάνω μέχρι κάτω! Γι’ αυτό προφυλάξτε τα καλά ρούχα της ντουλάπα σας και αρκεστείτε σε ένα απλό συνδυασμό ρούχων. Αν είστε καλεσμένοι κάπου τότε μην ξεχνάτε το ενδεχόμενο να πάρετε μέρος στην προετοιμασία του τραπεζιού ή της διαδικασίας του ψησίματος και έπειτα του μαζέματος, οπότε άνετα και καθημερινά ρούχα είναι η καλύτερη επιλογή.

Τι πρέπει όμως να φορέσουμε; Ξεκινάμε από το ύφασμα. Διαλέξτε κυρίως βαμβακερά και συνθετικά ρούχα και αποφύγετε τα σατέν, τα ταφτά και οτιδήποτε ευαίσθητο.

Για τις γυναίκες που τους αρέσει το casual ντύσιμο, σας προτείνουμε να φορέσετε ένα ωραίο εφαρμοστό τζιν μαζί με ένα ιδιαίτερο τοπ με στάμπα ή ακόμα και ένα μπλουζάκι με τιραντάκια, γιατί σίγουρα θα ζεσταθείτε. Επιλέξτε βασικά απλά αξεσουάρ και είστε έτοιμες για να τσικνίσετε.

  • follow us on