Μερικά Tips για Ανοιξιάτικα ανδρικά ρούχα.

Μερικά Tips για Ανοιξιάτικα ανδρικά ρούχα.</

Είναι άνοιξη, έχει ανέβει η θερμοκρασία, έχει αλλάξει ο καιρός και σίγουρα έχει αλλάξει και η διάθεσή σας. Είναι λογικό την άνοιξη λόγο καλοκαιρίας να θέλετε πολύ περισσότερο να βγαίνετε έξω, θέλετε να φλερτάρετε και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Σίγουρα την εποχή της άνοιξης πρέπει να προσέξετε την εμφάνισή σας. Σε αυτό το άρθρο θα αναδείξουμε κάποια ενδυματολογικά tips για το πώς να ντύνεστε την άνοιξη.

Δύο κύριοι λόγοι που κάνουν κάποιον να αλλάξει ντύσιμο ανάλογα με την εποχή είναι:

Πρώτον δεν μπορείτε να φοράτε τα ίδια ρούχα που φοράγατε τον χειμώνα για να σας κρατάνε ζεστό. Αν τα βάλετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζεσταθείτε πολύ γρήγορα με τα πρώτα βήματα που θα κάνετε.

Δεύτερον, αφού αλλάζει η εποχή τότε μπορείτε και εσείς να παίξετε λίγο με την εμφάνισή σας και να πειραματιστείτε με άλλους συνδυασμούς χρωμάτων και άλλες υφές και να αποφύγετε τα βαριά ρούχα και την μουντάδα του Χειμώνα.

Προτιμήστε πιο ανοιχτά χρώματα στα ρούχα σας.

Προτιμήστε πιο ανοιχτά χρώματα, στην ενδυματολογική σας επιλογή, στο παντελόνι, το μπλουζάκι ή το πουκάμισο σας. Η επιλογή χρωμάτων θα σας κάνει να ταυτιστείτε με την εποχή της άνοιξης.

Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα τζιν με σκισίματα.

Σε καμία περίπτωση δεν αποκλείουμε τα σκούρα χρώματα τελείως, όπως το κλασικό μπλε τζίν ή τζάκετ που πάντα δείχνουν ωραία πάνω σας και είναι από τα πιο κλασικά ρούχα της άνοιξης για έναν άνδρα σε casual εμφανίσεις. Απλά για μια καλύτερη λύση που να συμβαδίζει με την εποχή επιλέξτε αντί ενός βαρύ σκούρο χειμωνιάτικο τζιν με ένα πιο ανοιχτόχρωμο με λίγα σκισίματα τζιν.

Με την ευκαιρία αφού μιλάμε για τα χρώματα στα ρούχα, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η εύρεση των σωστών χρωμάτων που ταιριάζουν με τον τόνο του δέρματός σας. Αν είστε σκουρόχρωμοι επιλέξτε ανοιχτά απαλά χρώματα ενώ αντίθετα αν είστε ανοιχτόχρωμοι επιλέξτε πιο σκούρα χρώματα στα ρούχα σας. Μπορεί να είναι αντιφατικό, αλλά έτσι θα καταλάβετε ποιος τόνος χρώματος ρούχου ταιριάζει με το δέρμα σας.

Το χειμώνα φοράμε πολλά βαμβακερά και μάλλινα ρούχα σε αντίθεση με την άνοιξη που πρέπει να επιλέξετε πιο ελαφριά υφάσματα για να σας κρατήσουν δροσερούς Ελαφριές υφές ρούχων που αναπνέουν περισσότερο είναι η καλύτερη επιλογή, τέτοια ρούχα είναι τα λινά. Ειδικά για τους λάτρεις του κουστουμιού, το λινό κουστούμι είναι μια αναγκαία αλλαγή τους θερμούς μήνες. Για τους πιο casual τύπους, ένα γκρι blazer θα τους καλύψει ενδυματολογικά.

Επιλέξτε ένα ανοιξιάτικο πουλόβερ με ελαφριά υφή, λεπτό και λείο

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι άντρες την άνοιξη είναι το πουλόβερ. Πολλές φορές την άνοιξη ο αντρικός πληθυσμός συνδυάσει ένα χειμωνιάτικο πουλόβερ με το συνολικό του outfit χωρίς πανωφόρι. Αυτή η επιλογή είναι λάθος και θα σας κάνει να ιδρώσετε αμέσως και να βρεθείτε σε άβολες καταστάσεις. Αν είστε λάτρεις των πουλόβερ τότε επιλέξτε ένα με ελαφριά υφή, λεπτό και λείο , την άνοιξη ειδικά είναι πολύ δημοφιλή και θα τα βρείτε παντού.

Suede υφή στα ρούχα.

Μια καλή επιλογή είναι η Suede υφή στα ρούχα, ειδικά την άνοιξη. Προτιμήστε παπούτσια suede ή ένα suede jacket τα οποία μπορείτε να βάλετε και σε επίσημες και ανεπίσημες συναντήσεις, πάνε παντού είτε στο bar με φίλους ή σε μια δεξίωση. Προσοχή όμως στα ανοιξιάτικα μπουρίνια, με την βροχή αυτή η υφή δείχνει λερωμένη και άσχημη. Μια εναλλακτική λύση για την άνοιξη είναι τα λευκά sneakers τα οποία δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σας.

  • follow us on