Πώς μπορείτε να ντύνεστε καλύτερα για μια βραδινή έξοδο.

Πώς μπορείτε να ντύνεστε καλύτερα για μια βραδινή έξοδο

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρουμε μερικά tips για το πώς μπορείτε να ντύνεστε καλύτερα.

Πώς να κάνεις εντύπωση στην βραδινή σου έξοδο.

Πολύ πιθανόν το πρόγραμμα της εξόδου σας να περιλαμβάνει ένα μπαρ. Είναι ένας χώρος που θέλετε να βγείτε, να επικοινωνήσετε και να απολαύσετε την βραδινή σας έξοδο. Σε αυτή την περίπτωση , το να είστε καλά ντυμένοι, σίγουρα παίζει ρόλο.

Πως θα επιλέξετε ρούχα για την έξοδο σας στο μπαρ:

Ξεκινήστε με το παντελόνι. Για τους άνδρες η πιο απλή, εύκολη επιλογή είναι το σκούρο τζιν, όπου είναι μια πολύ καλή επιλογή. Στην περίπτωση όμως που θέλεις να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα τότε μια εναλλακτική επιλογή είναι το παντελόνι chinos. Τα chinos παντελόνια είναι υφασμάτινα παντελόνια παρόμοια με τα τζιν, πολύ άνετα και πολύ ευπροσάρμοστα, έχουν την γραμμή των τζιν και μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα.

Λόγο των ποικίλων χρωμάτων στα παντελόνια chinos μπορείτε να κάνετε διάφορους συνδυασμούς ρούχων που να ταιριάζουν με το στυλ σας.

Έπειτα πρέπει να επιλέξετε τι ρούχο θα φορέσετε στο πάνω μέρος του σώματός σας. Αν είστε ο τύπος του άνδρα που αγαπάει τις μπλούζες t-shirt και νιώθει άνετα φορώντας τες, τότε καλή πρόταση είναι μια Polo μπλούζα αν καλοκαιριάζει ή μια μπλούζα με “V” άνοιγμα στο στήθος σε συνδυασμό με ένα σακάκι τύπου blazer ή δερμάτινο. Στην περίπτωση που θέλετε να δείχνετε πιο κυριλέ τότε το πουκάμισο ως επιλογή είναι αναπόφευκτη.

Πώς να φορέσετε το πουκάμισο.

Για μια χαλαρή έξοδο στο μπαρ, μπορείτε να το φορέσετε απ’ έξω από το παντελόνι. Αν όμως το πουκάμισο είναι μακρύ τότε δεν προβλέπετε, αναγκαστικά μέσα από το παντελόνι με ζώνη. Για να έχεις το πουκάμισο απ έξω θα πρέπει το μάκρος του να φθάνει κοντά ή λίγο πιο κάτω από την ζώνη σου. Για να δείξετε την χαλαρή σας διάθεση μπορείτε να ξεκουμπώσετε τα δύο πάνω κουμπιά του πουκαμίσου. Κατάλληλα ανδρικά πουκάμισα για μπαρ είναι τα μονόχρωμα με σχέδια και τα πουά.

Τέλος τα παπούτσια, είναι αυτό που προσέχουν οι γυναίκες στο ανδρικό ντύσιμο!

Τα ανδρικά παπούτσια είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην ολοκλήρωση του αντρικού ντυσίματος για μια έξοδο. Δεν συνιστάται οι παραπάνω προτάσεις να συνδυαστούν με τα σκισμένα αθλητικά παπούτσια σας. Το οποίο είναι πολύ κοινό στην πατρίδα μας το βλέπουμε συνέχεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγείτε σε μπαρ και να μην υπάρχει αυτός ο τύπος που θα το έχει κάνει… Τα παπούτσια είναι ένα κομμάτι το οποίο προσέχουν πολύ οι γυναίκες και η σωστή επιλογή τους τις ελκύει.

Φροντίστε τα παπούτσια σε μια έξοδο σας σε μπαρ να είναι περιποιημένα. Αποφύγετε πολύχρωμα παπούτσια που παραπέμπουν σε αθλητικά και προτιμήστε κλασικές επιλογές. Για τον Χειμώνα δερμάτινα μποτάκια ή δερμάτινα sneakers τύπου τένις. Προσοχή τα sneakers έχουν διαφορετική δομή και στιλ από τα αθλητικά, το αναφέρουμε γιατί πολλοί μπερδεύουν τα sneakers για αθλητικά παπούτσια.

Αυτές είναι κάποιες απλές βασικές συμβουλές για μια πετυχημένη έξοδο σε μπαρ τους φθινοπωρινούς μήνες .

  • follow us on