Ανδρική φθινοπωρινή ένδυση

Ανδρική φθινοπωρινή ένδυση

Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στην ανδρική φθινοπωρινή ντουλάπα.

Ποια είναι η σωστή ανδρική γκαρνταρόμπα το φθινόπωρο;

Το φθινόπωρο είναι μια δύσκολη περίοδος για να ντυθείτε σωστά, διότι είναι η περίοδος μετά το καλοκαίρι όπου επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες και η απότομη μεταβίβαση από θερμό σε κρύο κλίμα, είναι δύσκολη. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να γίνει μέσα σε μια ημέρα και εκεί που φοράγατε βερμούδα και πόλο μπλουζάκι να βρεθείτε την επομένη με μπλε τζιν και πουλόβερ. Γι’ αυτό πρέπει να έχετε κάνει την κατάλληλη ενδυματολογική προετοιμασία για να υποδεχθείτε το φθινόπωρο και να μην κρυώσετε.

Το φθινόπωρο είναι μια μεταβατική περίοδος ενδυματολογικά αφού μιλάμε για ρούχα, όμως μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να αλλάξετε όλοι την ντουλάπα σας για να το υποδεχθείτε. Μπορεί να έχετε ρούχα που μπορείτε να τα συνδυάσετε και να τα φοράτε παράλληλα τον φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Θα αναφερθούμε σε διαχρονικά, κλασσικά ρούχα που πρέπει να έχει ένας άνδρας στην γκαρνταρόμπα του. Οπότε πρώτα απ’ όλα αποθηκεύστε κάπου τα καλοκαιρινά σας ρούχα για να έχετε χώρο στην ντουλάπα σας για τα φθινοπωρινά σας ρούχα.

Μπορείτε να κρατήσετε κάποια καλοκαιρινά ρούχα, όπως το σχισμένο τζιν παντελόνι σας. Μην παρασυρθείτε και γεμίσετε την ντουλάπα σας με χειμωνιάτικα ρούχα αλλά πρέπει να σκεφτείτε και να βρείτε την χρυσή τομή ενδυματολογικά μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Δεν χρειάζεται να φοράτε πολύ βαριά ρούχα τον φθινόπωρο αλλά ούτε να κυκλοφορείτε και με το κοντομάνικο. Απλά προσθέστε μερικά ρούχα λεπτού υφάσματος για να μπορείτε να παίζετε με τις στρώσεις των ρούχων (layering).

Ανδρικά φθινοπωρινά ρούχα που πρέπει να έχετε.

Το πρώτο ρούχο είναι το λεπτό ανδρικό πουλόβερ με στρογγυλό λαιμό. Είναι πολύ βολικό και θα μπορείτε να το συνδυάσετε και τον χειμώνα σε συνδυασμό με κάποιο βαρύ ρούχο για να μην κρυώσετε. Μπορείτε να συνδυάσετε, ένα καλοκαιρινό κοντομάνικο μπλουζάκι με ένα λεπτό μπουφάν και το καλοκαιρινό τζιν παντελόνι σας. Κατάλληλα φθινοπωρινά μπουφάν είναι τα bomber,τα δερμάτινα και τα στρατιωτικά λεπτής ύφανσης. Όσον αφορά τα τζιν, όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παντός εποχής, απλός επιλέξτε ένα μεσαίου τόνου για το φθινόπωρο και όχι ένα σκούρο χειμωνιάτικο ή ανοιχτόχρωμο καλοκαιρινό. Ειδικά τις αρχές του φθινοπώρου ο καιρός δεν είναι τόσο κρύος οπότε μπορείτε να κάνετε κάποιους ενδυματολογικούς συνδυασμούς με τα καλοκαιρινά σας ρούχα και όσο περνάει ο καιρός να το αλλάζετε σε κάτι πιο βαρύ όσο ο καιρός βαραίνει.

  • follow us on